Over Claudia

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Minnes (1977). Samen met mijn vriend en twee zoons geniet ik van bos-, duin- en strandwandelingen en het ontdekken van mooie natuur. Om mijn interesse voor mens en natuur bij elkaar te brengen, heb ik de opleiding tot wandelcoach gevolgd.

Ik ben naast gecertificeerd wandelcoach ook HR- en organisatieadviseur. Mens, werk en organisaties hebben altijd mijn interesse gehad. Als klein meisje vroeg ik in de trein al aan onbekenden wat voor werk zij deden en waarom. Het interesseert me welke keuzes mensen maken en wat hun drijfveren zijn. In mijn werk heb ik veel mensen ontmoet die een coach of sparringpartner zochten vanwege vragen rondom hun loopbaan (Welke baan past bij mij? Waar ben ik echt goed in? Wat is echt belangrijk voor mij?), de verbinding met zichzelf en het werk (Past deze baan/organisatie nog wel bij mij?), de balans tussen werk/privé en hoe deze balans te bewaken, de veranderende werkomgeving (Wil ik mee met deze verandering?) en leiderschap (Welke leider wil ik zijn? Waar is mijn team het meest bij gebaat?).

In die situaties vind ik het fijn je verder te helpen door goed naar je te luisteren en door te vragen naar wat echt belangrijk voor je is. Zodat jij inzicht krijgt in voor jou belangrijke waarden en vandaar uit kunt gaan handelen. Om jou daar optimaal bij te kunnen helpen, vinden deze gesprekken plaats in de mooie natuurlijke omgeving van Alkmaar, Bergen, Heiloo en Castricum.